امروزه با پیشرفت تکنولوژی و صرفه جویی در استفاده از نیروی انسانی از قابلیت اتوترکینگ دوربین های ویدئو کنفرانس به عنوان اپراتور هوشمند در سالنهای کنفرانس به منظور بهبود کیفیت جلسات از این قبیل تجهیزات به روز استفاده می شود. سیستم اتوترک درحقیقت سیستمی است که امکان تصویربرداری خودکار را در جلسات فراهم میکند. اما این کار چگونه صورت میگیرد؟
نحوه عملکرد سیستم اتوترکینگ
در جلسات هنگام سخنرانی افراد، جهت ضبط فیلم جلسات یا نمایش تصویر فرد سخنران بر روی ویدپو وال یا صفحه نمایش ، از اپراتورها استفاده میشود. اما در صورتی که تعداد نفرات و البته مساحت سالن بزرگ باشد، انجام این کار توسط اپراتورها سختتر میشود و گاه کیفیت کار نیز پایین میآید. در چنین حالتی سیستم تصویربرداری اتوماتیک یا همان سیستم اتوترکینگ دوربین کنفرانس بهترین گزینه است. این سیستم تنها در سالنهای کنفرانس کاربرد ندارد و در مکانی که نیاز به ضبط یا پخش همزمان تصاویر وجود دارد، میتوان از این امکانات بهروز بهره برد.
اتوترکینگ (Auto Tracking) به چه معناست ؟
همانطور که بالاتر اشاره شد این سیستم به طور خودکار زمانی که میکروفون کنفرانسی روشن می شود (که درواقع به معنای آغاز صحبت فرد سخنران می باشد) نزدیک ترین دوربین که در سالن کنفرانس نصب شده است را به سمت جایگاه فرد هدایت می شود و شروع به تصویر برداری می کند . به این منظور در هنگام نصب سیستم کنفرانس و به عنوان بخشی از پروسه تنظیم سیستم، نفرات متخصص شرکت اقدام به تعریف محل استقرار حضار(کنسول های کنفرانس) در سالن برای دوربین ها می نمایند. و پس تعریف جایگاه حضار سیستم کنفرانسی میتواند هنگام برگزاری جلسات به سرعت و با زاویه مناسب به سمت چهره سخنران حرکت کند و فیلم برداری کند. این عملیات تشخیص محل ، هدایت دوربین و تصویربرداری که باید در کسری از ثانیه انجام شود اتوترک گفته می شود. بنابراین سیستم اتوترکینگ به مراتب سریع تر، ساده تر و هوشمند تر از هدایت دستی عمل می نماید.
نحوه راه اندازی سیستم تصویربرداری اتوماتیک
جهت راه اندازی یک سیستم کنفرانس اتوترک باید چند مولفه اصلی را در نظر گرفت. در ادامه به معرفی و بررسی عوامل موثر بر سیستم کنفرانس می پردازیم .
- منبع تغذیه میکروفون کنفرانس: برای استفاده از امکانات یک سیستم تصویر برداری اتوترکینگ لازم است که منبع تغذیه سیستم کنفرانس، دارای پورت های کنترلی از جمله RS-232 و RS-485 باشد. همچنین باید از امکان سوئیچ (قابلیت جا به جایی) بین دوربین ها نیز برخوردار باشد.
- رابط اتوتراک: در حال حاضر تمامی سیستم های کنفرانس دارای منبع تغذیه ای هستند که قابلیت کنترل چند دوربین ویدئو کنفرانسی و جابه جایی (swich) بین آنها را دارند؛ اما دوربین های کیفیت بالا تر از HD ، فقط توسط اینترفیس های اتوترک می توانند به خوبی عملیات سوئیچ کردن بین چند دوربین را انجام دهند.
- دوربین کنفرانس: امروزه دوربین های بسیاری با کیفیت تصویر ۴K، HD، FullHD و SD با هدف کاربرد در سالن های کنفرانس و برگزاری ویدئو کنفرانس تولید می شوند. این دوربین ها جهت استفاده در یک سیستم ردیاب خودکار (تصویر برداری اتوماتیک ) ، از مکانیزم های کنترلی نظیر PELCO-P، PELCO-Dو VISCA پشتیبانی میکنند.
در صورتیکی سیستم کنفرانس شما تمامی مولفه هایی که در بالا ذکر شد را داراست ، شما می توانید از قابلیت اتوترکینگ دوربین کنفرانس استفاده کنید.
کیفیت دوربین کنفرانس اتوترک
دوربینهای کنفرانس ویدیویی تنوع بسیار زیادی دارند و کیفیت آنها بر اساس فناوری ساختشان، متفاوت است. کیفیت دوربینهای کنفرانس را میتوان در دسته 480p، 720p، 1080p و … قرار داد. از دوربین اتوترک میتوان در سالنهای کنفرانس، سالنهای همایش و سالن جلسات استفاده کرد. علاوه بر اینکه دوربینهای اتوترک، کیفیتها متفاوتی دارند، مدلهای آنها هم مختلف و متنوع است و پیشنهاد ما به شما دوربین کنفرانسی صدرا SC42 و دوربین اتوترک SC43 می باشد.
شرکت صدرا ایرانیان با بیش از 20 سال سابقه در زمینه تجهیزات سالن کنفرانس ، اقدام به تولید تجهیزات کنفرانس و ویدئو کنفرانس نموده است ، تمامی این تجهیزات دارای بروز ترین تکنولوژی ها از جمله قابلیت اتوترک ، رعایت حق تقدم ، قابلیت رای گیری ، زوم دیجیتال و … می باشد.
یک پاسخ
ممنون از محتوای ارزشمندتون