از گذشتههای دور تا کنون انسانها جهت برقراری ارتباط با یکدیگر از روشهای مختلفی استفاده میکردند که هر یک در زمان خود بینظیر بودند. با روی کار آمدن اینترنت و امکان برقراری تماس صوتی و تصویری تحولی بزرگ در حوزه ارتباطات اتفاق افتاد. امروزه اکثر مشاغل و سازمانها که از اعضاء زیادی تشکیل شدهاند و برخی از آنها در نقاط جغرافیایی مختلف حضور دارند برای برگزاری جلسات خود از نرم افزارهای ویدئو کنفرانس استفاده میکنند که دارای تمامی امکانات لازم برای تشکیل یک جلسه هستند. علاوه براین استفاده از این اپلیکیشنها در میان افراد جامعه جهت برقراری ارتباط با یکدیگر نیز خیلی افزایش یافته است. این نرم افزارهای انواع مختلفی دارند که هر یک دارای قابلیتهای خاصی هستند.
اگر میخواهید در مورد نرم افزار ویدئو کنفرانس خارجی اطلاعات بیشتری کسب کنید پیشنهاد میکنیم تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.
اهمیت استفاده از نرم افزارهای ویدئو کنفرانس
امروزه همزمان با پیشرفت تکنولوژی و نیاز افراد جهت برقراری ارتباطات بهتر و سریعتر، دیگر حضور فیزیکی کارایی چندانی ندارد. به طوری که به دلیل محدودیت زمان و دغدغههای مختلفی که افراد دارند ترجیح میدهند به صورت صوتی و تصویری به شکل آنلاین با هم در ارتباط باشند. در همین راستا بزرگترین کمپانیهای دنیا اقدام به طراحی نرم افزارهای نمودهاند. نرم افزارهای ویدئو کنفرانس انتخاب مناسبی برای شرکتها، سازمانها، دانشگاهها و مراکز علمی مختلف باشند.
برترین نرم افزارهای ویدئو کنفرانس خارجی
اپلیکیشن ویدئو کنفرانس خارجی دارای مدلها و انواع مختلفی است که توسط برندهای متفاوت طراحی و تولید شده اند. از جمله بهترین سیستمها در این حوزه میتوان به موارد زیر اشاره نمود.
· Cisco Webex
Cisco از معروفترین اپلیکیشنها در حوزه ویدئو کنفرانس جهت برگزاری جلسات با سطح بالا است. با استفاده از نسخه سطح اولیه پرمیوم ۸ این اپلیکیشن 8 نفر میتوانند به صورت همزمان در یک جلسه آنلاین حضور داشته باشند. نسخه پرمیوم 25 آن نیز اجازه شرکت به 25 کاربر را در جلسه میدهد. این نرم افزار با وجود اینکه قیمت بالایی دارد، اما دارای امکانات فوقالعادهای است که از جمله آنها میتوان به اشتراک گذاری صفحه نمایش ، ارائه راحتتر پرزنتیشنها اشاره کرد. همچنین کاربران میتوانند برای ویرایش تعاملی فایل ها، PDFها و اسناد خود را به اشتراک بگذارند.
· Zoom
برنامه ویدئو کنفرانس خارجی zoom یکی از پرطرفدارترین برنامهها است و دارای میلیونها کاربر در سراسر جهان است. این اپلیکیشن ویژگیهای فوقالعادهای دارند که از جمله آنها میتوان به برگزاری جلسات یک به یک و وب کنفرانس گروهی اشاره نمود. در جلسات یک به یک کاربران ضمن برقراری ارتباط با سایر شرکت کنندگان میتوانند با هر یک آنها جلسه ای مجزا داشته باشند. این پلتفرم حداکثر 500 کاربر را بر شرکت در جلسات میپذیرد. نسخه رایگان آن نیز از 100 شرکت کننده تنها به مدت 40 روز پشتیبانی میکند. اگر به دنبال خرید سیستم کنفرانس حرفهای و قدرتمند هستید zoom قطعا میتواند یکی از بهترین گزینههای ممکن باشد.
· Slack
واژه Slack به معنی لاگ قابل جستجو از مکالمات و دانش است. در این نرم افزار از طریق یک url میتوانید سایر افراد را برای شرکت در ویدئو کنفرانس دعوت کنید. برای استفاده از slack کافی است به وبسایت آن مراجعه و ثبت نام کنید و به تنظیمات آن دسترسی داشته باشید. اما لازم است که اشاره کنیم این نرم افزار در کنار تمام نقاط قوت خود دارای یک عیب است که آن هم عدم پشتیبانی از ویندوز 7 است. اما با این وجود کاربران بسیاری در ایران از این نرم افزار استفاده میکنند.
· BlueJeans
این نرم افزار ویدئو کنفرانس خارجی عملکردی مشابه اپلیکیشن zoom دارد. اما دارای امکانات پیشرفتهتری است. از مهمترین قابلیتهای این برنامه میتوان کیفیت تصویری اچ دی، پنل کنترل جامع جهت بهبود کاربر، امکانات برای کاربران دارای معلولیت شنوایی و بینایی اشاره نمود. از نظر کیفیت اتصال نیز این نرم افزار دارای کیفیت بسیار عالی و بالایی در تماسها و سرویس دهیهای خود است. اما با این وجود خیلی از کاربران هنگام استفاده از آن قطع شدن اتصال و تماس صوتی و تصویری را تجربه کردهاند.
· GoToMeeting
با استفاده از این برنامه ویدئو کنفرانس خارجی به راحتی میتوانید جلسات سازمانی خود را به صورت تصویری و با کیفیت HD برگزار کنید. این نرم افزار دارای قابلیتهای مختلفی است که از جمله آنها میتوان به سرعت و امنیت بالا، امکان ضبط و پخش، امکان چت آنلاین، امکان به اشتراک گذاری فایلها اشاره نمود. البته در اشتراک گذاری صفحات تا حدودی نسبت به رقبای خود ضعیف تر عمل نموده، این موضوع در مورد برنامه ریزی و تنظیم جلسات نیز قابل مشاهده است.
· FaceTime
این محصول که توسط کمپانی اپل تولید شده از بهترین نرم افزارهای ویدئو کنفرانس است. کاربران گوشی همراه اپل و مک اسنو لئوپارد میتوانند از فیس تایم استفاده کنند. این برنامه از تمامی گوشیهای ios با دوربین جلو و هر سیستم مک مجهز به دوربین به طور کامل پشتیبانی میکند. با فیس تایم به راحتی میتوانید با سایر کاربران تماسهای ویدئویی برقرار کنید. این برنامه مجهز به یک دوربین دیجیتالی ویژه روبرو در دستگاههای سازگار با خود است و به خوبی تصاویر تماس گیرنده و دریافت کننده را نمایش میدهد. لازم است که اشاره کنیم این اپلیکیشن تنها از تماسهای فردی پشتیبانی میکند و در آن نمی توانید تماس گروهی برقرار کنید.
سخن پایانی
در این مطلب به معرفی بهترین نرم افزارهای ویدئو کنفرانس خارجی و امکاناتی که دارند پرداختیم. با استفاده از این اپلیکیشنها میتوانید جلسات و کنفرانسهای خود را با بهترین کیفیت ممکن برگزار کنید. فروشگاههای مختلفی ارائه دهنده انواع خدمات در زمینه تجهیزات اتاق کنفرانس و ویدئو کنفرانس هستند که از بهترین آنها میتوان به صدرا ایرانیان اشاره نمود. این مجموعه به صورت تخصصی در زمینه تولید تجهیزات کنفرانس، ویدئوکنفرانس ایرانی، دوربین ویدئو کنفرانس و نصب و راه اندازی آنها فعالیت دارد. از این رو میتوانید با اطمینان خاطر از خدمات این مجموعه استفاده کنید و برای دریافت راهنمایی بیشتر با کارشناسان فروش آن تماس برقرار کنید.