هفت روز هفته و ۲۴ ساعته | ۳۷۰۲۴-۰۵۱

با افتخار ساخت ایران

تجهیز سالن کنفرانس
تجهیز سالن همایش
سیستم کنفرانس
ویدئو کنفرانس
مطالب تصادفی
بهتزین-میکروفون-خارجی
معرفی بهترین میکروفون های خارجی
نوت
رویداد نوت انجمن تحقیق و توسعه
معرفی انواع ویدئو کنفرانس
معرفی انواع ویدئو کنفرانس
معرفی سیستم صوتی مسجد
معرفی سیستم صوتی مسجد و مراکز مذهبی
معرفی فناوری های فای
معرفی فناوری های فای HIFI
تفاوت میکروفون خازنی و داینامیک
تفاوت میکروفون داینامیک و خازنی
محصولات صدرا ایرانیان
دوربین ویدئو کنفرانس صدرا SC42
سیستم کنفرانس گروپ صدرا مدل SG75
سیستم کنفرانس گروپ ایرانی صدرا SG80
معرفی بهترین نرم افزارهای ویدئوکنفرانس خارجی

معرفی بهترین نرم افزارهای ویدئوکنفرانس خارجی

اشترک در واتساپ
اشترک در تلگرام
ارسال ایمیل
پرینت مقاله

از گذشته‌‌های دور تا کنون انسان‌ها جهت برقراری ارتباط با یکدیگر از روش‌‌های مختلفی استفاده‌‌ می‌کردند که هر یک در زمان خود بی‌نظیر بودند. با روی کار آمدن اینترنت و امکان برقراری تماس صوتی و تصویری تحولی بزرگ در حوزه ارتباطات اتفاق افتاد. امروزه اکثر مشاغل و سازمان‌ها که از اعضاء زیادی تشکیل شده‌اند و برخی از آن‌ها در نقاط جغرافیایی مختلف حضور دارند برای برگزاری جلسات خود از نرم افزارهای ویدئو کنفرانس استفاده‌‌ می‌کنند که دارای تمامی امکانات لازم برای تشکیل یک جلسه هستند. علاوه براین استفاده از این اپلیکیشن‌ها در میان افراد جامعه جهت برقراری ارتباط با یکدیگر نیز خیلی افزایش یافته است. این نرم افزارهای انواع مختلفی دارند که هر یک دارای قابلیت‌‌های خاصی هستند.

نرم افزار ویدئوکنفرانس خارجی

اگر‌‌ می‌خواهید در مورد نرم افزار ویدئو کنفرانس خارجی اطلاعات بیشتری کسب کنید پیشنهاد‌‌ می‌کنیم تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

اهمیت استفاده از نرم افزارهای ویدئو کنفرانس

امروزه همزمان با پیشرفت تکنولوژی و نیاز افراد جهت برقراری ارتباطات بهتر و سریع‌تر، دیگر حضور فیزیکی کارایی چندانی ندارد. به طوری که به دلیل محدودیت زمان و دغدغه‌‌های مختلفی که افراد دارند ترجیح‌‌ می‌دهند به صورت صوتی و تصویری به شکل آنلاین با هم در ارتباط باشند. در همین راستا بزرگ‌ترین کمپانی‌‌های دنیا اقدام به طراحی نرم افزارهای نموده‌اند. نرم افزارهای ویدئو کنفرانس انتخاب مناسبی برای شرکت‌ها، سازمان‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز علمی مختلف باشند.

معرفی و بررسی کاربرد های نرم افزار های ویدئو کنفرانس

ابزارهای مختلف کنفرانس ویدیویی زیادی وجود دارد، و در ادامه به بررسی تفاوت های بین آنها می پردازیم. برخی از آنها کاملا رایگان هستند، در حالی که برخی دیگر یک سرویس رایگان محدود ارائه می دهند که در صورت انتخاب اشتراک ماهانه می توان آن را ارتقا داد. همه دارای حداکثر تعداد شرکت کنندگانی هستند که می توانند به تماس اضافه شوند. برخی از مثال‌ها نیاز به دانلود نرم‌افزار یا اپلیکیشن گوشی هوشمند دارند، در حالی که برخی دیگر می‌توانند به طور کامل در یک مرورگر وب استفاده شوند. برخی نیز نرم‌افزار اشتراک‌گذاری صفحه نمایش را ارائه می‌کنند که به شما امکان می‌دهد صفحه نمایش خود را برای دیگران در تماس پخش کنید. این می‌تواند برای جلسات کاری بسیار مفید باشد، زیرا به شما امکان می‌دهد یک نمودار و یا گزارشی را برای نقد گروهی روی صفحه قرار دهید، یا حتی به صورت گروهی روی یک پروژه کار کنید.

ما در این مقاله  بهترین ابزارهای ارتباطات مجازی موجود در حال حاضر گردآوری کرده ایم. ما به هر نمونه بر اساس معیارهای انتخابی – تعداد شرکت کنندگان برای یک تماس، سازگاری با پلت فرم نرم افزار، امکان اشتراک گذاری صفحه نمایش در دسترس و البته قیمت، نگاه کرده ایم. ما همچنین به این می‌رسیم که استفاده از کدام ساده‌تر است، بنابراین اگر اعضای گروه شما خیلی از فناوری آگاه نیستند، باید بتوانید گزینه‌ای را پیدا کنید که برای  انها اسان باشد.

برترین نرم افزارهای ویدئو کنفرانس خارجی

اپلیکیشن ویدئو کنفرانس خارجی دارای مدل‌ها و انواع مختلفی است که توسط برندهای متفاوت طراحی و تولید شده اند. از جمله بهترین سیستم‌ها در این حوزه‌‌ می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

معرفی نرک افزار ویدئو کنفرانس خارجی

·        Cisco Webex

Cisco از معروف‌ترین اپلیکیشن‌ها در حوزه ویدئو کنفرانس جهت برگزاری جلسات با سطح بالا است. با استفاده از نسخه سطح اولیه پرمیوم ۸ این اپلیکیشن 8 نفر‌‌ می‌توانند به صورت همزمان در یک جلسه آنلاین حضور داشته باشند. نسخه پرمیوم 25 آن نیز اجازه شرکت به 25 کاربر را در جلسه‌‌ می‌دهد. این نرم افزار با وجود اینکه قیمت بالایی دارد، اما دارای امکانات فوق‌العاده‌ای است که از جمله آن‌ها‌‌ می‌توان به اشتراک گذاری صفحه نمایش ، ارائه راحت‌تر پرزنتیشن‌ها اشاره کرد. همچنین کاربران‌‌ می‌توانند برای ویرایش تعاملی فایل ها، PDF‌ها و اسناد خود را به اشتراک بگذارند.

·        Zoom

برنامه ویدئو کنفرانس خارجی zoom یکی از پرطرفدارترین برنامه‌ها است و دارای میلیون‌ها کاربر در سراسر جهان است. این اپلیکیشن ویژگی‌‌های فوق‌العاده‌ای دارند که از جمله آن‌ها‌‌ می‌توان به برگزاری جلسات یک به یک و وب کنفرانس گروهی اشاره نمود. در جلسات یک به یک کاربران ضمن برقراری ارتباط با سایر شرکت کنندگان‌‌ می‌توانند با هر یک آن‌ها جلسه ای مجزا داشته باشند. این پلتفرم حداکثر 500 کاربر را بر شرکت در جلسات‌‌ می‌پذیرد. نسخه رایگان آن نیز از 100 شرکت کننده تنها به مدت 40 روز پشتیبانی‌‌ می‌کند. اگر به دنبال خرید سیستم کنفرانس حرفه‌ای و قدرتمند هستید zoom قطعا‌‌ می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌‌های ممکن باشد.

·        Slack

واژه Slack به معنی لاگ قابل جستجو از مکالمات و دانش است. در این نرم افزار از طریق یک url‌‌ می‌توانید سایر افراد را برای شرکت در ویدئو کنفرانس دعوت کنید. برای استفاده از slack کافی است به وب‌سایت آن مراجعه و ثبت نام کنید و به تنظیمات آن دسترسی داشته باشید. اما لازم است که اشاره کنیم این نرم افزار در کنار تمام نقاط قوت خود دارای یک عیب است که آن هم عدم پشتیبانی از ویندوز 7 است. اما با این وجود کاربران بسیاری در ایران از این نرم افزار استفاده‌‌ می‌کنند.

·        BlueJeans

این نرم افزار ویدئو کنفرانس خارجی عملکردی مشابه اپلیکیشن zoom دارد. اما دارای امکانات پیشرفته‌تری است. از مهم‌ترین قابلیت‌‌های این برنامه‌‌ می‌توان کیفیت تصویری اچ دی، پنل کنترل جامع جهت بهبود کاربر، امکانات برای کاربران دارای معلولیت شنوایی و بینایی اشاره نمود. از نظر کیفیت اتصال نیز این نرم افزار دارای کیفیت بسیار عالی و بالایی در تماس‌ها و سرویس دهی‌‌های خود است. اما با این وجود خیلی از کاربران هنگام استفاده از آن قطع شدن اتصال و تماس صوتی و تصویری را تجربه کرده‌اند.

·        GoToMeeting

با استفاده از این برنامه ویدئو کنفرانس خارجی به راحتی‌‌ می‌توانید جلسات سازمانی خود را به صورت تصویری و با کیفیت HD برگزار کنید. این نرم افزار دارای قابلیت‌‌های مختلفی است که از جمله آن‌ها‌‌ می‌توان به سرعت و امنیت بالا، امکان ضبط و پخش، امکان چت آنلاین، امکان به اشتراک گذاری فایل‌ها اشاره نمود. البته در اشتراک گذاری صفحات تا حدودی نسبت به رقبای خود ضعیف تر عمل نموده، این موضوع در مورد برنامه ریزی و تنظیم جلسات نیز قابل مشاهده است.

·        FaceTime

این محصول که توسط کمپانی اپل تولید شده از بهترین نرم افزارهای ویدئو کنفرانس است. کاربران گوشی همراه اپل و مک اسنو لئوپارد‌‌ می‌توانند از فیس تایم استفاده کنند. این برنامه از تمامی گوشی‌‌های ios با دوربین جلو و هر سیستم مک مجهز به دوربین به طور کامل پشتیبانی‌‌ می‌کند. با فیس تایم به راحتی‌‌ می‌توانید با سایر کاربران تماس‌‌های ویدئویی برقرار کنید. این برنامه مجهز به یک دوربین دیجیتالی ویژه روبرو در دستگاه‌‌های سازگار با خود است و به خوبی تصاویر تماس گیرنده و دریافت کننده را نمایش‌‌ می‌دهد. لازم است که اشاره کنیم این اپلیکیشن تنها از تماس‌‌های فردی پشتیبانی‌‌ می‌کند و در آن نمی توانید تماس گروهی برقرار کنید.

Google Hangouts

در حال حاضر، برقراری تماس ویدیویی گروهی با Google Hangouts یک فرآیند بسیار آسان است. با یک حساب جیمیل وارد شوید (الزامی)، به صفحه Hangouts بروید و یک تماس ویدیویی برقرار کنید و حداکثر پنج نفر دیگر را دعوت کنید. این عملکرد به خوبی کار می کند، به شما این امکان را می دهد تا به راحتی اشتراک گذاری ویدیو را با سایر شرکت کنندگان انجام دهید ، در صورت نیاز میکروفون خود را بی صدا کنید و همچنین صفحه نمایش خود را برای نمایش آسان تصاویر خود به اشتراک بگذارید. در این نوع تماس ویدیویی حداکثر به ۲۵ نفر محدود می‌شوید – اگر بیشتر می‌خواهید، می‌خواهید Google Hangouts Meet را ارتقا دهید. می‌توانید به صورت رایگان در Hangouts Meet به یک جلسه بپیوندید، اما برای شروع آن باید عضویت پولی G-Suite داشته باشید. خوشبختانه این ارزان است – یک بسته پایه 4.60 پوندی در ماه به شما امکان می دهد تماس های ویدیویی را با حداکثر 100 نفر شروع کنید.

سخن پایانی

در این مطلب به معرفی بهترین نرم افزارهای ویدئو کنفرانس خارجی و امکاناتی که دارند پرداختیم. با استفاده از این اپلیکیشن‌ها‌‌ می‌توانید جلسات و کنفرانس‌‌های خود را با بهترین کیفیت ممکن برگزار کنید. فروشگاه‌‌های مختلفی ارائه دهنده انواع خدمات در زمینه تجهیزات اتاق کنفرانس و ویدئو کنفرانس هستند که از بهترین آن‌ها‌‌ می‌توان به صدرا ایرانیان اشاره نمود. این مجموعه به صورت تخصصی در زمینه تولید تجهیزات کنفرانس، ویدئوکنفرانس ایرانی، دوربین ویدئو کنفرانس و نصب و راه اندازی آن‌ها فعالیت دارد. از این رو‌‌ می‌توانید با اطمینان خاطر از خدمات این مجموعه استفاده کنید و برای دریافت راهنمایی بیشتر با کارشناسان فروش آن تماس برقرار کنید.

نویسنده پست:

Picture of صدرا ایرانیان
صدرا ایرانیان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
 دستگاه تورگاید یا سیستم راهنمای تور چیست؟
سیستم راهنمای تور یک سیستم رادیویی بی سیم و قابل حمل است که برای انتقال پیام صوتی از یک مجری به شنوندگان...
اهمیت نمایشگر های لمسی
ما امروزه شاهد تغییر گسترده ای به سمت نمایشگرهای تعاملی در کلاس درس و محل کار هستیم. در گذشته، فناوری...
معرفی انواع ویدئو کنفرانس
با توجه به اهداف جلسه و تجهیزات متفاوت ، انواع متفاوتی از ویدئو کنفرانس نیز وجود دارد که هر شخص یا سازمان...
چه میکروفونی برای شرکت ها و مدارس مناسب است ؟
 مهم ترین مسئله  برای شرکت‌ها و محیط‌های مدرسه این است که چگونه کیفیت جلسات را بهبود بخشیم...
انواع ترجمه همزمان در جلسات بین المللی چگونه ؟
آیا قصد دارید یک کنفرانس بین المللی برگزار کنید؟ آیا در رویدادهای بزرگی کار می کنید که نیاز به حضور مترجمانی...
رویداد نوت انجمن تحقیق و توسعه
با حضور عزیزانی چون : رئیس انجمن مراکز تحقیق و توسعه استان خراسان رضوی رئیس...
بازدید هیات سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران
مفتخریم که توانستیم پذیرای هیات متخصص این سازمان باشیم! استادیار شیمی...
بازدید دکتر زمانیان از شرکت صدرا
مفتخریم که توانسته ایم پذیرای دکتر حسن زمانیان باشیم ! معاون وزیر علوم...
جدول عنوان ها

کارشناسان متخصص در اولین فرصت با شما تماس می گیرند.