هفت روز هفته و ۲۴ ساعته | ۳۷۰۲۴-۰۵۱

تمامی محصولات صدرا ایرانیان با گارانتی معتبر عرضه می شود. جهت استعلام گارانتی خود می توانید از لینک فوق استفاده کنید یا به صورت تلفنی نسبت به اصالت اطمینان حاصل فرمایید.

مطالب تصادفی
کاربرد آمپلی فایر در سالن های کنفرانس
کاربرد آمپلی فایر در سالن های کنفرانس
معرفی سیستم صوتی مسجد
معرفی سیستم صوتی مسجد و مراکز مذهبی
آکوستیک سالن همایش و کنفرانس
آکوستیک سالن کنفرانس و همایش
معرفی فناوری های فای
معرفی فناوری های فای HIFI
نویز-کنسلینگ میکروفون
نویز کنسلینگ میکروفون چیست و چه کاربردی دارد ؟
سیستم-مانیتورینگ
معرفی سیستم مانیتورینگ
محصولات صدرا ایرانیان
دوربین ویدئو کنفرانس صدرا SC42
سیستم کنفرانس گروپ صدرا مدل SG75
سیستم کنفرانس گروپ ایرانی صدرا SG80
تفاوت میکروفون خازنی و داینامیک

تفاوت میکروفون داینامیک و خازنی

اشترک در واتساپ
اشترک در تلگرام
ارسال ایمیل
پرینت مقاله

میکروفن دستگاهی است که صدا را به جریان الکتریسیته تبدیل می‌کند. در سال ۱۸۷۶، اولین میکروفن اختراع شد که به عنوان فرستنده‌ی صدا در تلفن ها به کار برده شده اند. ضبط صدا در رایانه‌ها، سیستم‌های تشخیص گفتار، voIP و همچنین کاربردهای غیر صوتی و … استفاده می شود. به مرور زمان میکروفون ها در انواع مختلفی تولید شده اند که هریک کاربرد به خصوص خود را دارند از جمله ضبط صدا در استودیو ، تولید محتوا ، میکروفون سالن کنفرانس ، میکروفون سالن همایش ، میکروفون سخنران ، میکروفون یقه ای و… هستند. میکروفون ها به طور کلی به دو دسته میکروفون داینامیک و خازنی تقسیم می شوند. در ادامه به معرفی آن می پردازیم .

میکروفون داینامیک

در میکرفون‌های دینامیک، سیگنال صدا با حرکت کردن یک هادی در میان یک میدان مغناطیسی ایجاد می‌شود. در بیشتر میکروفون‌های دینامیک یک دیافراگم بسیار باریک و سبک حرکت می‌کند و منجر به ایجاد جریان الکتریکی کوچکی می‌شود. میکروفون‌های دینامیک حساسیت کمتری نسبت به میکروفون‌های خازنی دارند و معمولاً می‌توانند در شرایط سخت تری کار کنند. همچنین این میکروفون‌ها ارزان‌تر هستند و برای ضبط صدای درامز و گیتار الکتریک مناسب تر می‌باشند. یکی از ویژگی های بارز این میکروفون قابلیت دریافت صداهای بلند و پر قدرت است. نکته مهم این است که این میکروفون از همتای خود یعنی میکروفون کندانسور خروجی کمتری دارد.

میکروفون داینامیک و خازنی

میکروفون خازنی

میکروفون‌های خازنی در مقابل میکروفون‌های دینامیک، واکنش بهتری نسبت به «سرعت» و تحرک امواج صوتی نشان می‌دهند. این سیستم مکانیکی ساده شامل یک دیافراگم نازک و کشیده شده‌است که در نزدیکی یک صفحه فلزی قرار گرفته‌است . میکروفون‌های خازنی در دو نوع ترانزیستوری و لامپی و در اشکال و ابعاد مختلف تولید می‌شوند . برخلاف سایر میکروفن‌ها، میکروفن خازنی به مولد برق DC و یک پیش‌تقویت‌کننده احتیاج دارد. میکروفن خازنی دارای معایبی است که بزرگی و حساسیت بیش از حد آن جمله هستند. این میکروفن کیفیت بسیار خوبی از صدا تولید می‌کند (معمولاً ۲۰ تا ۱۸۰۰۰ هرتز) و نسبت به صداهای گذرا واکنش بسیار بالائی دارد.

از میکروفن خازنی برای صدابرداری بسیار حساس استفاده می‌شود (صدابرداری در صحنه‌های متحرک و ایستا) به‌ویژه هنگامی که منبع صوتی در فاصلهٔ دور قرار دارد (به‌صورت میکروفن آویز در ارکسترهای بزرگ). از طرف دیگر می‌توان این میکروفن را به‌عنوان بوم صدا، بوم دستی، پایه‌ای و آویز نیز به‌کار گرفت. عموم میکروفون‌های کنفرانس از این گونه میکروفون‌ها به صورت کلی استفاده می‌نمایند. ناگفته نماند که میکروفون خازنی که در سیستم کنفرانس استفاده می‌گردد .

تفاوت میکروفون خازنی و داینامیک

معرفی میکروفون کنفرانس ایرانی

 برای هر نوع سالن کنفرانس ، کیفیت میکروفن‌ کنفرانس در شفافیت سخنرانی موضوعی بسیار مهم می باشد. شرکت دانش بنیان صدرا ایرانیان تولید کننده تجهیزات کنفرانس و ویدئو کنفرانس اقدام به تولید میکروفون های رومیزی کرده است ، این میکروفون ها دارای قابلیت ضد نویز هستند و  نویزهای پس زمینه را دریافت نمی کنند. و تنها صدای فرد سخنران را با کیفیت بالا پخش می کنند همچنین دارای قابلیت های کاربردی مانند اتوترکینگ ، قابلیت رای گیری ، دارای حق تقدم ، صفحه نمایش دیجیتال ، اسپیکر داخلی و…  برطرف کرده است. از مدل های تولید شده توسط شرکت دانش بنیان صدرا ایرانیان در دسته میکروفون های کنفرانس می توان به مدل های SM60, SM55, SM50و … اشاره کرد . تمامی محصولات تولید شده از ۱۲ تا ۱۸ ماه گارانتی و ۶۰ ماه خدمات پس از فروش بهره می برند. جهت دریافت مشاوره رایگان و اطلاع از قیمت میکروفون کنفرانس با کارشناسان صدرا ایرانیان با شماره 05137024 تماس حاصل کنید.

تفاوت میکروفون داینامیک و کندانسور

این دو میکرفون با یکدیگر تفاوت های بسیاری دارند، اولین تفاوت بین این دو میکروفون استفاده آن ها در فضا های مختلف می باشد که از میکروفون های داینامیک در کنسرت ها ، سالن همایش و اجرا به صورت زنده استفاده می شود و از میکروفون های کندانسور بیشتر در استودیو های موسیقی و تولید محتوا استفاده می شود. البته این نوع از استفاده دلایل خاص خود را دارد این نوع از میکروفون صدا را با تمام جزئیات ضبط میکند. نکته بعدی در مورد صدای خواننده ها می باشد. خوانندگانی که دارای صدای ظریف و صاف می باشند را با میکروفون های کندانسور ضبط میکنند .

نویسنده پست:

Picture of صدرا ایرانیان
صدرا ایرانیان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
انواع ترجمه همزمان در جلسات بین المللی چگونه ؟
آیا قصد دارید یک کنفرانس بین المللی برگزار کنید؟ آیا در رویدادهای بزرگی کار می کنید که نیاز به حضور مترجمانی...
رویداد نوت انجمن تحقیق و توسعه
با حضور عزیزانی چون : رئیس انجمن مراکز تحقیق و توسعه استان خراسان رضوی رئیس...
بازدید هیات سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران
مفتخریم که توانستیم پذیرای هیات متخصص این سازمان باشیم! استادیار شیمی...
بازدید دکتر زمانیان از شرکت صدرا
مفتخریم که توانسته ایم پذیرای دکتر حسن زمانیان باشیم ! معاون وزیر علوم...
معرفی مانیتور آسانسوری، لیفت و نحوه عملکرد آن
امروزه در اکثر سالن‌‌های کنفرانس و جلسات بزرگ از مانیتور آسانسوری استفاده‌‌ می‌شود و این تجهیزات سخت...
معرفی بهترین نرم افزارهای ویدئوکنفرانس خارجی
از گذشته‌‌های دور تا کنون انسان‌ها جهت برقراری ارتباط با یکدیگر از روش‌‌های مختلفی استفاده‌‌ می‌کردند...
آکوستیک سالن کنفرانس و همایش
آکوستیک سالن کنفرانس و همایش ، هرگاه از آکوستیک صحبت می‌شود اکثر مردم به طور ناخودآگاه به یاد اتاق فرمان...
معرفی سیستم مانیتورینگ
مانیتورینگ چیست ؟ مانیتورینگ به معنای نظارت و کنترل وضعیت در سیستم و یا سازمان می باشد. می‌توان گفت آمار...
جدول عنوان ها

کارشناسان فنی و فروش صدرا ایرانیان آماده تماس و ارائه مشاوره کاملا رایگان به شما عزیزان هستند. تنها کافیست موارد زیر را کامل نمایید تا همکاران ما در کمتر از پنج دقیقه با شما تماس حاصل کنند. ***همراه عزیز در حال حاضر تماس ها در ساعات اداری (۸صبح ال ۱۵ ظهر) گرفته خواهد شد و در خارج از این بازه کارشناسان فعال نیستند***

کارشناسان متخصص در اولین فرصت با شما تماس می گیرند.