هفت روز هفته و ۲۴ ساعته | ۳۷۰۲۴-۰۵۱

با افتخار ساخت ایران

تجهیز سالن کنفرانس
تجهیز سالن همایش
سیستم کنفرانس
ویدئو کنفرانس
مطالب تصادفی
کاربرد آمپلی فایر در سالن های کنفرانس

کاربرد آمپلی فایر در سالن های کنفرانس

شاخص

بازدید دکتر زمانیان از شرکت صدرا

سیستم صوتی ادارات

معرفی سیستم صوتی ادارات

میکروفون کنفرانس ایرانی

معرفی بهترین میکروفون کنفرانس ایرانی

انتخاب بهترین میکروفون کنفرانس

چه میکروفونی برای شرکت ها و مدارس مناسب است ؟

راه اندازی سالن کنفرانس

7 گام برای راه‎ اندازی سالن کنفرانس استاندارد

محصولات صدرا ایرانیان
میکروفون کنفرانس SM60
میکروفون کنفرانس صدرا مدل SM55
دوربین ویدئو کنفرانس صدرا SC45
سیستم کنفرانس گروپ صدرا مدل SG75
سیستم کنفرانس گروپ ایرانی صدرا SG80
سیستم اتوترکینگ

آشنایی با سیستم اتوترکینگ و انواع دوربین اتوترک

اشترک در واتساپ
اشترک در تلگرام
ارسال ایمیل
پرینت مقاله

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و صرفه جویی در استفاده از نیروی انسانی از قابلیت اتوترکینگ دوربین های ویدئو کنفرانس به عنوان اپراتور هوشمند در سالن‌های کنفرانس به منظور بهبود کیفیت جلسات استفاده می شود. سیستم دوربین اتوترک درحقیقت سیستمی است که امکان تصویربرداری خودکار را در جلسات فراهم می‌کند. اما این کار چگونه صورت می‌گیرد؟ که در ادامه به بررسی این موضوع می پردازیم.

نحوه عملکرد سیستم اتوترکینگ

در جلسات هنگام سخنرانی افراد، جهت ضبط فیلم جلسات یا نمایش تصویر فرد سخنران بر روی ویدئو وال یا صفحه نمایش ، از اپراتورها استفاده می‌شود. اما در صورتی که تعداد نفرات و البته مساحت سالن بزرگ باشد، انجام این کار توسط اپراتورها سخت‌تر می‌شود و گاه کیفیت کار نیز پایین می‌آید. در چنین حالتی سیستم تصویربرداری اتوماتیک یا همان سیستم اتوترکینگ دوربین کنفرانس بهترین گزینه است. این سیستم تنها در سالن‌های کنفرانس کاربرد ندارد و در مکانی که نیاز به ضبط یا پخش همزمان تصاویر وجود دارد، می‌توان از این امکانات به‌روز بهره برد.

سیستم اتوترک

اتوترکینگ (Auto Tracking) به چه معناست ؟

همانطور که بالاتر اشاره شد این سیستم به طور خودکار زمانی که میکروفون کنفرانسی روشن می شود (که درواقع به معنای آغاز صحبت فرد سخنران می باشد) نزدیک ترین دوربین که در سالن کنفرانس نصب شده است را به سمت جایگاه فرد هدایت تا شروع به تصویر برداری کند . به این منظور در هنگام نصب سیستم کنفرانس و به عنوان بخشی از پروسه تنظیم سیستم، نفرات متخصص شرکت اقدام به تعریف محل استقرار حضار(کنسول های کنفرانس) در سالن برای دوربین اتوترک می نمایند. و پس تعریف جایگاه حضار سیستم کنفرانسی میتواند هنگام برگزاری جلسات به سرعت و با زاویه مناسب به سمت چهره فرد سخنران حرکت نموده و فیلم برداری کند. این عملیات تشخیص محل، هدایت دوربین و تصویربرداری که باید در کسری از ثانیه انجام شود اتوترک گفته می شود. بنابراین سیستم اتوترکینگ به مراتب سریع تر، ساده تر و هوشمند تر از هدایت دستی عمل می نماید.

نحوه راه اندازی سیستم تصویربرداری اتوماتیک

جهت راه ­اندازی یک سیستم کنفرانس اتوترک باید چند مولفه اصلی را در نظر گرفت. در ادامه به معرفی و بررسی عوامل موثر بر سیستم کنفرانس می پردازیم .

  • منبع تغذیه میکروفون کنفرانس: برای استفاده از امکانات یک سیستم تصویر برداری اتوترکینگ لازم است که منبع تغذیه سیستم کنفرانس، دارای پورت ­های کنترلی از جمله RS-232 و RS-485 باشد. همچنین باید از امکان سوئیچ (قابلیت جا به جایی) بین دوربین اتوترک نیز برخوردار باشد.
  • رابط اتوتراک: در حال حاضر تمامی سیستم­ های کنفرانس دارای منبع تغذیه­ ای هستند که قابلیت کنترل چند دوربین ویدئو کنفرانسی و جابه جایی (swich) بین آن­ها را دارند؛ اما دوربین­ های کیفیت بالا تر از HD ، فقط توسط اینترفیس ­های اتوترک می­ توانند به خوبی عملیات سوئیچ کردن بین چند دوربین را انجام دهند.
  • دوربین کنفرانس: امروزه دوربین­ های بسیاری با کیفیت­ تصویر ۴K، HD، FullHD و SD با هدف کاربرد در سالن های کنفرانس و برگزاری ویدئو کنفرانس تولید می ­شوند. این دوربین ­ها جهت استفاده در یک سیستم ردیاب خودکار (تصویر برداری اتوماتیک ) ، از مکانیزم­ های کنترلی نظیر PELCO-P،  PELCO-Dو VISCA پشتیبانی می­کنند.

در صورتیکی سیستم کنفرانس شما تمامی مولفه هایی که در بالا ذکر شد را داراست ، شما می توانید از قابلیت اتوترکینگ دوربین کنفرانس استفاده کنید.

کیفیت دوربین کنفرانس اتوترک

دوربین‌های کنفرانس ویدیویی تنوع بسیار زیادی دارند و کیفیت آن‌ها بر اساس فناوری ساختشان، متفاوت است. کیفیت دوربین‌های کنفرانس را می‌توان در سه دسته 480p، 720p، 1080p قرار داد. از دوربین اتوترک می‌توان در سالن‌های کنفرانس، سالن‌های همایش و سالن جلسات استفاده کرد. علاوه بر اینکه دوربین‌ های اتوترک، کیفیت‌ها متفاوتی دارند، مدل‌های آن‌ها هم مختلف و متنوع است و پیشنهاد ما به شما دوربین کنفرانسی صدرا SC42 و دوربین اتوترک SC43 می باشد.

دوربین اتوترک

دوربین اتوترک ایرانی صدرا SC42

برای جلسات از راه دور و استفاده از نرم افزارهایی مانند Skype، Microsoft Teams یا Zoom دوربین اتوترک صدرا SC42 با قابلیت های SDI/HDMI/USB/IP PTZ و 20x بزرگنمایی گزینه ای مناسبی می باشد. این دوربین اتوترک با حسگر Sony CMOS خود رزولوشن‌هایی تا FULL HD 1080P را می‌گیرد و دارای ردیابی خودکار(اتوترکینگ) برای جلساتی است که سوژه ها زیادی در اتاق وجود دارند. از دیگر قابلیت های این دوربین اتوترک می توان به محدوده دینامیکی گسترده، کاهش نویز سه بعدی و قابلیت های NDI|HX 3 با پهنای باند کم و با کیفیت بالا تصاویر حتی در نور کم اشاره کرد.

دوربین اتوترک

دوربین اتوترک ایرانی صدرا SC43

اگر قصد ضبط تصاویر با وضوح بالا را دارید، دوربین اتوترک SC43 با زوم ۱۰ برابری دقیقاً گزینه ای مناسب برای اتاق های کنفرانس می باشد. دوربین SC43 دارای بسیاری از ویژگی های روز دنیا مانند سنسور CMOS دو پیکسل 1/2.3 اینچی، فوکوس خودکار، پردازشگر تصویر سونی، زوم اپتیکال ۱۰ برابر، زوم دیجیتال ۲۰ برابر و پشتیبانی از سیستم اتوترکینگ می باشد. این دوربین اتوترک از خروجی FULL HD 1080P و همچنین قابلیت پشتیبانی از NDI|HX را دارا است.

چرا صدرا ایرانیان را انتخاب کنیم؟

شرکت دانش بنیان صدرا ایرانیان با بیش از ۲۰ سال سابقه در زمینه تجهیزات سالن کنفرانس، اقدام به تولید تجهیزات کنفرانس تماما ایرانی از جمله دوربین اتوترک، میکروفن کنفرانس و غیره نموده است، تمامی این تجهیزات تولید شده از بروز ترین تکنولوژی ها از جمله قابلیت اتوترکینگ، رعایت حق تقدم، قابلیت رای گیری، زوم دیجیتال و … برخوردار می باشند. در صورتی که نسبت به قیمت و آشنایی بیشتر نسبت به دوربین اتوترک صدرا دارید کافیست با کارشناسان ما از طریق چت آنلاین یا تماس صوتی ارتباط برقرار نماید.

نویسنده پست:

Picture of صدرا ایرانیان
صدرا ایرانیان

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
تله مدیسین چیست و چه تجهیزاتی نیاز است ؟
تله مدیسن (Telemedicine)  به معنای پزشکی از راه دور یا پزشکی الکترونیک اشاره دارد....
کاربرد آمپلی فایر در سالن های کنفرانس
آمپلی فایر یک دستگاه تقویت کننده صدا است. و با اتصال بلندگوها به آمپلی فایر سیگنال های...
تفاوت میکروفون داینامیک و خازنی
میکروفن دستگاهی است که صدا را به جریان الکتریسیته تبدیل می‌کند. در سال ۱۸۷۶، اولین میکروفن...
بازدید هیات سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران
مفتخریم که توانستیم پذیرای هیات متخصص این سازمان باشیم! استادیار...
دستگاه ترجمه همزمان
سیستم ترجمه همزمان(تورگاید)، در سمینارها و همایش های بین المللی که شرکت کنندگان از کشورهای...
معرفی سیستم مانیتورینگ
مانیتورینگ چیست ؟ مانیتورینگ به معنای نظارت و کنترل وضعیت در سیستم و یا سازمان می باشد....
معرفی فناوری های فای HIFI
این روزها کیفیت در تکنولوژی حرف اول را می‌زند و با روی کار آمدن برند های معتبر جهان در...
معرفی بهترین میکروفون کنفرانس ایرانی
میکروفون کنفرانس ایرانی ، امروزه با توجه به تحریم ها و نوسانات ارز خرید تجهیزات کنفرانسی...
جدول عنوان ها